Joulun aikaa....

23.12.2014 15:45

Sunnuntai iltana Jani ja Pekka lähti käymään vielä parilla, ennenkuin Jani suuntaa nokan kohti suomea ja kotia. Lapsilla ei meinannut millään tulla illasta uni ja kun he vihdoin hiljentyivät oli kello lähemmäs 23 täällä. Itse siirryin tabletin kera sänkyyn katsomaan greyn anatomiaa. Jossain vaiheessa olin kuitenkin nukahtanut vaikka itsestä tuntuikin, ettei uni tule. Heräsin kuitenkin jossain vaiheessa kummalliseen ääneen ja en edes alkuun tajunnut mistä se ääni kuului. 

Toni! Puhua pälätti skypessä kellon ollessa 1.30! Tonilla oli vaikeuksia saada unta ja oli sitten katsellut koneelta juttuja ja jutteli skypessä... Äkkiä komennus poika nukkumaan, pienen taistelun siivittämänä. 

No ja eiköhän pian tämän jälkeen tullut pojat baarista ja taaskin kesti kauan aikaa nukahtaa. Oli kirjaimellisesti ns liskojen yö itsellä. 

Aamusta ylös "reippain" mielin. Pekka ja Toni lähti asioille ja viimeistelemään autokaupat loppuun ja odottamaan sitä auton pesua ja putsausta. Niillä menikin siellä ihan koko päivä ja Pekka kävi pikaseen meille kaupassa ja lähti töihin. 

Me tehtiin normi juttuja. Pyykkiä, kylpyä sun muuta. 




Ihan turvallisuudesta kuvasta saa vain selvää jonkun siellä olevan :)


Samalla siivoilin vessaa ja purnukoita järjestykseen. Ja kun tämä oli valmis, istuin pöntönpäällä katsomassa greytä kun lapset touhusi ammeessa. 


Illalla sitten ajoissa lapset sänkyyn ja itse sai rahoittua ja katsottiin Tonin kanssa Home alone 2 kun teeveestä tuli. Ja illalla normi settiä. Aikaa itselle rauhassa greyn parissa. 


Aaton aatto.

Hyvää syntymäpäivää Äiti!

Aamulla skypettelyä äitille ja isälle. Ja samaan aikaan aamutouhuja ja kahvia. Jutustelua Annen ja Lauran kanssa. Pian mukaan liittyi Satu. Ja Kati, sekä Harjavallan Satu. Sitten olikin puhelimessa monta ruutua auki ja parhaani mukaan yritin kaikille vastata. 

Ruokaa laittaessa soitti oulun mummukin. 

Viestejä tuli paljon aamusta alkaen ja itsellä tuli pikkuisen paha mieli ja koti-ikävä. Jotenkin vasta nyt tajusi että huomenna on joulu. Onneksi on kuitenkin ne rakkaimmat, lapset vierellä niin pärjää. Ja huomenna tulee myös se muru kotiin. 

Kuitenkin tämä joulu on erilainen. 

Kun te kaikki sitä erikseen kysytte, niin ei, me ei olla laitettu joulua tänne. Lapset saa lahjoja kyllä mutta kuusta meillä ei ole. Ainoat asiat mistä sen voi saada,  tunnelman joulusta on kynttilät. Niitä meillä srntään on. 

Kuten laitoinkin faceen, on teillä muilla joululaatikot ja meillä makaroonilaatikko. Pekalta tuli virstiä että ollaan saatu hirvi-paisti, että me laitetaan sitten se kinkun sijaan. 

Joulupäivänä kuitenkin mennään jouluaterialle Adrin luokse. Eli ehkä sitä joulutunnelmaa saadaan sitten mekin. 


Nyt me toivotamme teille kaikille oikein rauhaisaa ja ihanaa Joulun aikaa <3


Tänään kuitenkin erityis kiitos Satu.H, Anne ja Laura. Te tiedätte miksi. Kiitos. Ootte rakkaita!