Lauantaista sunnuntaihin

21.12.2014 20:07

Viikonloppu alkoi siis mukavissa merkeissä,  lauantaina kotiutui Pekka ja aamun tohinoiden jälkeen suunnattiin autokaupoille. Kera Sofian ja Luukaksen. 

Meitä palveli yli-innokas Manny niminen myyjä. Alkuun siis keskusteltiin rahoitus kuntoon täällä. Ja autokaupoilla olo? 


Eli siis minun nakokulmasta. Eihän se siis mitään mielenkiintoista ole. Varsinkin kun otetaan huomioon se yli-innokas myyjä joka möisi kivia sakissa jos niinkseen tulee. 

Ja ne elokuvissa nahtavat härpäkkeet roikkumassa ilmoilla? Niitä löytyy. 


Ja etualalla on meidän auto. Crysleri. 


Odottelua jälleen ja Luukas ja Sofia onHeikin kimpussa. Ja Pekka puhelimen kimpussa.  

Ja sitten...


Onnellinen auton omistaja!



Tämän jälkeen suunnattiin kaupoille, walmartiin. Autokauppassa kesti tosi monta tuntia ja käytiin vaan pikaseen kauppassa kun oltiin jo väsyneitä ja oltiin menossa Pekan kanssa illan viettoon. 


Luukas wallmartissa. Ja ensimmäisen kerran sorruttiin ostamaan coca cola päkki. Täällä se maksaa hieman päälle 6$. 

Sitten kotiin, suihkut yms ja tallaykset ja menoksi! Illalla mun piti ottaa enemmän kuvia, mutta en sitten muistanut. Jotenki tuntu tyhmälta kulettaa puhelinta mukana kun sitä ei voinut kuitenkaan käyttää täällä. 


Pekka Rodeo nimisessa baarissa. 

Aamulla sain nukkua kerrankin pitkään ja suomesta monta viestiä,  olenko elossa. Juu, tottakai, mitä nyt pikku kohmelo vaivasi.. 

Mutta sitten kun heräsin ja lapset oli niin pitkään jo toivoneet mannapuuroa, nyt vihdoin sitä saivatkin. Keittaminen onnituis, ryyneja piti laittaa vähän enemmän kuin suomalasesta mannasta. 


Ja onnistuihan se! 

Nyt sitten sain vihdoin itselle hankittua kanadalaisen puhelin liittymän ja kun myyjä tuon paikalleen laittoi, on mun puhelin enkunkielella. Siksi on sanat oudompia välillä. Mutta korjataan tilanne. Hauskaa alkavaa viikkoa sinne, me lähtään lasten kanssa unille!