Rikkinäisiä sukkia ja selviytymistä

19.12.2014 20:28

Hide&seek park. 

Kati ja Tara tulivat päivällä meille ja ihana Kati toi suomitytölle selviytymis paketin. En edes sanoin voi kuvata kuinka kiitollinen tästä olen. Kiitos <3


Mulla on nyt hiivaa, leivinpaperia, perunajauhoja, puuro riisiä, pandan lakua, MANNAPUUROA ja hienompaa kaurapuuroa... 

Sitten tässä juotiinkin kahvit ja höpöteltiin ja tutustuttiin toisiin. Ja lähdettiin pikku raivareiden siivittämänä (Luukas) leikkipaikkaan. Pientä säätöä penkkien mahtumisesta, mutta sinne ne meni ja eikun menoks!


Kuten kuvasta näkee, oli vauhtia niin että epäselvää on. 


Meille laitettiin leimat käsiin ja vähän ihmettelin asiaa kun ne tarkastettiin poislähtiessä, kunnes kotona katsoin tarkemmin. Lapset ja minut on leimattu samalla numero sarjalla ja pois lähtiessä tarkastettiin onko omat lapset mukana. 

Niin ja jos joku jolla virtaa on, osaa juosta ja mennä, niin se on meidän Luukas. Me on nähty vaan vilausta sieltä täältä. Lähinnä housuista. Mutta arvaatteko kuinka paljon se on juossut?  


Meillä nimittäin on ollut täysin ehyet sukat lähtiessä... kuva on tosin kotona otettu, mutta Katin kanssa huomattiin tämä kun Luukas kävi juomassa. 

Ja opinpa aenkin. Tää on snack-maa. Eli huolehdi välipalaa mukaan! Onneksi Kati oli tämän huomioinut meidänkin puolesta. 

Meillä oli monta tuntia vapaa-aikaa kahvin merkeissä ja vaan puhuessa. Kaikesta tästä. Ja vähän muustakin... 

Mutta kaiken kaikkiaan, hieno ja onnistunut päivä takana! 

Kiitos Kati ja Tara!